0 vare i kurven
5b816b3e47
SettingsManage template
Logg inn X

 

Denne ovnen har Tor Fretland jobbet med på hytta, vi har ikke lagt ut flere bilder her men om du klikker på bildet eller her vil du se flere bilder under byggeprosessen…

 

Hei! Jeg kjøpte en steinovn fra dere i april 2011, jeg var ferdig i juli 2011 med ovn for pizza. Har i år fått på plass enheten til venstere for helgrilling av lam. Har konstruert en løsning med El. Motor og kjededrift, og trinnløs regulering av hastighet. Skulle grillet første lam i helgen, men utsatt pga været. Fikk inspirasjon fra deres brosjyre, jeg har Schiedel stål piper, og sibirsk lerk på taket. Tom Berg

 

Jeg lovet å sende bilde av ovnen vår når den har blitt ferdig. Vi er nå ferdige med ovnen for lenge siden, og den brukes ganske ofte. Den er helt fantastisk. vi har fått masse skryt av den. Mange hilsen Håvard og Liz Hansen. Meget fornøyde kunder fra Porsgrunn.

 

Jeg har kjøpt ovn hos dere i fjor. Den begynner å bli helt ferdig nå, litt småpuss og maling igjen. Er veldig fornøyd med ovnen etter å ha brukt den minst en gang i uken gjennom sommeren. Kommer raskt opp i 400-500 grader for pizzabaking, og den fungerer kjempebra til brødbakingen. Er veldig imponert over hvor rask den er til å fyre opp (ca 40 minutter til 500 grader der jeg bruker i underkant av en liten sekk ved). Bruker litt lengre tid på brødbakingen. Erling Inge Kvig

 

13. juli i år kjøpte og hentet jeg en Napoli bakeovn hos dere. Jeg lovet da at jeg skulle sende dere bilder av det endelige, monterte produktet. Så her har dere to bilder av ovnen montert i sitt rette miljø, nemlig vårt nye utekjøkken i bakhagen. Det har vært et veldig spennende, morsomt (men også krevende og slitsomt) arbeid. Jeg har gjort absolutt alt arbeidet selv (alene), så det har vært noen tunge tak!

 

Løsningen vi valgte var å plassere ovnen i et hjørne, slik at åpningen altså kommer i hjørnet. Kassen rundt domen er laget i Leca som igjen er kledd med Scan teglflis (type Klampaert Classic). Taket er belagt med to-komponet smøremenbran og porcelenato-fliser. Benkeplatene i kjøkkenet er slipt Labrador granitt (Larvikitt). Det gikk litt over 1 m3 Lecakuler i kassen runtd bakeovnen, og med godt og vel dobbelt lag med termisk isolasjon rundt domen, gir dette en fantastisk isolasjon! Med ganske hard fyring i over 5 timer, er det faktisk ikke mulig å kjenne varmetap på tak eller vegger! Pipeløsningen er en Maxit ”Maxipipe” (med innvendig firkantrør + isolasjon + utvendig firkantelementer + armeringsjern i hjørnene). Overgangen til røykovergangnen er murt med ildfast mørtel. Ildfast mørtel er også brukt til å feste og fuge limteglene rundt åpningen. For øvrig er teglflisen festet med flislim. Takk for et flott produkt og svært gode råd og nyttige tips! Med vennlig hilsen en fornøyd kunde: Jan Ole Backe

 

Vi kjøpte en Capri innsats til vedovn fra dere for et par år siden, tenkte at dere kunne få se resultatet nå som den er blitt brukt flittig siden konstrueringen fant sted. Om dere har behov for visning og/eller referanser her oppe på Fosen eller i Trøndelag er det bare å gi ut kontaktinformasjonen vår, vi viser gledelig frem produktet og anbefaler det på det varmeste til alle som måtte ønske det! Mh Alf Eliassen

Med Kreg Lommehullsjigger er dette et meget enkelt prosjekt som alle kan få til!! Kapp - bor - skru...... så enkelt og så genialt!!

 

Gustavsen AS

Gustavsen AS | Steinbergveien 7 | 3050 Mjøndalen | Telefon: 32230120