9df74e7495
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Se bildeserien hvordan vi har laget denne palssbyggde garderoben. Garderoben er helt tilpasset alle vinkler, kriker og kroker, skjevheter osv. som hører med i et gammelt hus.

Her har vi brukt 19x123 mm bord. Bordene er frest med EZ22LMS-fresestålet, som er 22,5 grader med tapp og not. Dette gjør at det er meget enklelt å sette delene sammen. Delene ble limt med Titebond III lim og presset sammen med vanlig "strappebånd" for pakking ol. Om man ikke har det tilgjengelig ser vi for oss at disse ville vært flotte med litt tykk ståltråd som sikringsbånd, om de ruster vil det bare bli fint. Skru sammen forskjellige høyder.
Når disse var ferdige å klare til å beplantes, puttet vi søppelposer innvendig og stakk hull i bunnen for drenering som vil sikre at det ikke blir jordslag ol. Før vi hadde i jord, fylte vi opp med lecakuler som også sikrer at jorda ikke blir helt sørpe våt. Plasten skjæres til på toppen når jorda er fylt opp.
Til ventre vises stativet ferdig beplantet. Vi gleder oss til dette gror skikkelig til. Med slike åttekantede rør kan man kombinere ulike sammensetninger og størrelser som man selv ønsker. Man kan jo enkelt og meget raskt lage hele skillevegger ute i hagen eller på terrassen ved å sette sammen hele rekker i forskjellige høyder. Se for deg et slikt stativ med jordbærplanter. Bor hull i sidene og fyll på jordbærplanter der også. Lykke til med produksjonen!
 

Gustavsen AS

Gustavsen AS | Steinbergveien 7 | 3050 Mjøndalen | Telefon: 32230120