c6be601a23
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Marion og Ole Johnny hansen fra Loesmoen i Hokksund ønsket seg et nytt kjøkken og de ønsket å ha noe som ikke alle andre har.

Rommet hadde noen kriker å kroker med ukurante mål for standard kjøkken så de ønsket å lage sitt eget "tilpassede" kjøkken hvor de tok hensyn til kjøkkenredskap og utstyr de måtte plassere.

Kreg lommehullsjig var løsningen for å enkelt kunne sammenføye delene på plass, med den var det bare å begynne fra bunnen og skru seg oppover. Skuffer, skråg, dekor og alle plasser man kunne komme til på med denne metoden ble dette valgt.
Alt dette ble produsert uten en eneste tegning, dette kunne man ikke gjort om man hadde valgt en annen sammenføyningsmetode.


Forøvrig er alle deler laget med håndoverfres, håndsirkelsag og vanlig håndverktøy.

Alle lister, skap, dører ol. er laget av 18 mm hobbyplate, noen dekklister mot gulvet er kjøpelister satt i kombinasjon med selvfreste deler. Legg spesielt merke til benkeplaten, dette er "Resirkulert" gulvparkett som enten har blitt limt til en hel plate eller frest slik at de har fått lagt inn en flistykkels.

Listverket opp mot taket er også verdt å legge merke til, dette er deler som er frest på kanter og sider og fastet sammen i flotte kombinasjoner for å få noen virkningsfulle utsmykkninger. Alle skuffer er montert med Blum skuffeskinner, dørene er festet med bladhengsler.

Ole Johnny gikk til innkjøp av vår GUSTART 1(Oppstartspakke fresing) og GUSTART 2 (K2 Lommehullsjig), noen kulefreser og et lite fresestålsett med noen forskjellige profiler.
Med dette enkle utstyret kan man lage akkurat hva man vil uten for store forhåndskunnskaper

 

Gustavsen AS

Gustavsen AS | Steinbergveien 7 | 3050 Mjøndalen | Telefon: 32230120