0 vare i kurven
09cd4b014b
SettingsManage template
Logg inn X

Se bildeserien hvordan vi har laget denne palssbyggde garderoben. Garderoben er helt tilpasset alle vinkler, kriker og kroker, skjevheter osv. som hører med i et gammelt hus.

 

Her plassbygger vi en garderobe inn i en nisje i et hus fra 1939, det betyr mange vinkler, skevheter og mye justering. Men med litt enkle verktøy får man tilpasset det meste med ganske enkle tiltak. Bildet under til venstre viser sammenføyningshullene etter boring med Kreg Lommehullsjig.

 

Alle plater, dører og emner i dette prosjektet er kappet med DeWalt dykksag med skinne sammen med Walko 4 arbeidstativ. Et genialt oppsett som gjør jobben utrolig enkelt og raskt med høy prsisjon. Skinnen legges på merkene man setter og sagen skjærer perfekt etter skinnesiden...

 

Bildet til venstre viser sammenføyningshullene etter boring med Kreg Lommehullsjig.
Bildet til under til høyre viser hullene tettet med furu-plugger som er limt inn. Disse skjærte vi flate med Fein sag og imperial bi metall blad MM300 da disse bladene ikke har vikking skader de heller ikke platene utover og kappe av pluggene.

 

Vi brukte Kreg Mastersystem til boringen, på store emner bruker vi borføringene montert i den medfølgende holderen slik at det blir effektivt…

 

Her ser vi garderobeinndelingene ferdig montert, sparklet og grunnet. Døren foran pipen er hengslet slik at vi enkelt kan inspisere den (Pipen er montert med innerrør, slik at man kan kle den igjen.

Alle delene er skrudd sammen med Kreg Lommehullsystemet og det gjør at vi kan plassbygge del for del som om vi bygger med lego. Dermed kan alle som er i stand til å måle, sage og skru litt lett få til egne prosjekter som dette.

 

Før sparkling og maling monterte vi inn alle skinner og beslag for å teste at alt passet og fungerte som ønsket.

 

Slik så det ut under testing og tilpassing…

 

Dørene har vi laget av 16 mm MDF-plater.
Vi brukte Saheco SF-25 skyvedørbeslag.

Alle dørene kantfreste vi med en liten 45 graders knekk på den siden som veder ut, da får man et mykere utseende og mindre risk for kantskader.

 

Legg merke til hvordan Walko-arbeidstasjonen her er satt opp...nydelig arbeidverktøy !! Sage og montere i samme oppsett ..

 

Her er Rommet ferdig innredet og garderoben passer nydelig inn i rommet.
Garderoben er bygget og innredet etter en 14 årings meninger og krav :-)

Døren helt til høyre i bildet (kott-dør) er laget av 18 mm hobbyplate og frest med håndoverfres og speilfresedørsett
GUC155/150

 

Gustavsen AS

Gustavsen AS | Steinbergveien 7 | 3050 Mjøndalen | Telefon: 32230120