277baca100
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Hva kan vi si! se på dette kjøkkenet som Svein Gunnar Sommarset fra Rognan har laget med enkle verktøy som håndoverfres ol. Under bildeserien ser dere hva svein sendte oss i en e-post sammen med mange bilder...

 

Her har Svein sendt oss et bilde rett før riving og vi skal raskt se store forandringer!

 

Her er hele kjøkkenet revet ut og rommet er klart for gjennoppbygging....

 

Her blir skrågene bygget opp igjen av furu limtreplater 18 mm og disse er skrudd sammen med

 

Her ser vi svein i full gang med å frese speildører. Han bruker et enket Wolfcraft fresebord med FRFT2200 håndoverfres....

 

Her står en speildør ferdig limt og venter på limtørk. Han bruker vårt GUC155/150 (Rød=link)speildørfresestålsett til disse dørene.

 

Her blir dører og listverk montert.

 

Hva kan vi si, et herlig kjøkken laget med enkle verktøy som håndoverfres ol.

 

Dørene og skuffene er laget med stavlimte bjørkeplater og de er farget med "Honningfarget beis"

 

Her ser vi hvordan de har bygget inn oppvaskmaskin og hjørnevask.

 

Ja... bildet taler vel for seg selv.

 

Det er vel ikke mye annet å si enn at dette er lekkert og at med helt enkle verktøy kan man i utgangspunktet lage akkurat hva man vil, om man vil og har lyst.... Vi hos Gustavsen AS takker Svein Gunnar for en flott bildeserie og ønsker alle velkommene til oss...vi er her for å hjelpe dere i gang.

Sakset fra e-post som Svein gunnar sendte oss:
Sender dere noen bilder som jeg har tatt av kjøkkenet før fornyelsen og fremskrittene gjennom prosessen med bygging av det nye kjøkkenet! Materialene som er benyttet er 18 mm hobbyplater i bjerk og furu samt list verk i furu som er blitt behandlet med honning beis. Benk platen er 30 mm bjerkeplate som er beisa med en mørk oljebeis. Av verktøy er det benyttet min nyinnkjøpte fres med fresebord fra Gustavsen. Flotte kutt er gjort med nyinnkjøpte blad fra dere. Ellers så er det gått med en del friskt mot. Naboene er overraska over det flotte kjøkkenet vi har fått på så kort tid. Starta med produksjonen den 10 april etter at jeg kom hjem fra et lærerikt kurs hos dere! De første bildene viser kjøkkenet som det var før jeg starta med fornyelsen og så er det en del bilder som viser produksjonen og til slutt ferdig kjøkken!

 

Gustavsen AS

Gustavsen AS | Steinbergveien 7 | 3050 Mjøndalen | Telefon: 32230120