2a4ed8b956
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Speildører har alltid og er fortsatt veldig populært
å lage med håndoverfres, ikke rart for det er helt
utrolig hvor bra resultat men får og det er utrolig enkelt.

Våre kontraprofil fresestål / rammefresestål er
veldig enkle i bruk og innstilling.
Her ser vi hvordan hele oppsettet av de
forskjellige profilene sitter på en og samme spindel.

Man skifter ikke fresestål mellom fresing av toppramme
og sideramme, man bare senker eller løfter fresemaskinen
og stiller inn for den ene eller andre delen.


 

GUC155/150 Speilfresestål, spesial
Speilfresestålet GUC150 har overlappet hardmetal for maksimal freselengde.… Seriøse fresestålprodusenter lager aldrig større diameter på 8 mm tange enn Ø50mm. Derfor har vi fått spesialbestilt disse stålene med full overlapp for å få beste mulige resultat på ferdig frest speilinnlegg...
GUC154/149 Speilfresestål, standard
Disse ståla er et standard oppsett og freser med høy presisjon og flott finish.
Er man ute etter et rimligere alternativ for å frese speildører er dette et godt valg…


 
 

Dette er vårt desidert mest solgte fresestål og Ikke uten grunn.Fresestålet er meget enkelt i bruk og det har en slipefas som passer alle typer materialer. Dette stålet føles ikke sylskarpt men det er også litt av poenget, har man en skarp slipefas vil dette slites mye raskere og man vil fortere få skader på eggen ved bruk i harde materialer eller MDF. Med dette stålet kan man frese furu, eik, bjørk, MDF ol.


 

Dette er vårt nyeste fresestål som er et standard oppsett. Dette fresestålet er slipt med en skarp vinkel på eggen og det har ikke overlappet hardmetall på speilfresestålet. Dette stålet er ideelt for de som ikke vil legge for mye penger i et slikt sett og som bruker mest bløte materialer som furu ol. Harmetallene er av samme høye kvalitet som på GUC155/150 men alle fresestål som er slipt med en sylskarp egg er mer følsomme for slitasje og småskader i eggen. Med dette stålet kan man frese alle materialer men anbefales på bløte materialer som furu ol.

Her vises en ferdig speildør
laget av 18 mm furuplate


 

 

Beregningsprogram
 

 

 

Her vises snitt av ramme
og speilinnlegg

Vi har utviklet div. beregningsprogram for PC.
Sett inn ønsket mål og man kan skrive ut alle kappemål...

 

Hvordan lage speilet?

Hvordan lage rammer?

 

 

Du kan bruke 15 til 18mm hobbyplater. Disse kappes slik at de passer inn i rammen. Fresestål C150 x 8mm settes inn i overfresen. Det bakre anlegget på fresebordet justeres slik at halve fresestålet er i bruk under freseoperasjonen. Bruk minimum 4 utskjæringer. Nå passer speilet inn i rammen. For å få speilet større, kan du skyve bakre anlegg lengre bakover (pass på å ta små kutt). Operasjonen må gjøres mens GUC150 stålet står i samme stilling som ble brukt for å få speilet til å passe i rammen.


 

Til rammen trenger du 18mm x 50mm +/- justert glattkant. Du freser alltid endestykkene først, fresestålet justeres nedover og tilpasses slik at du får motstykket. Dette er en veldig enkel operasjon med GUC155 x 8mmkontraprofil fresestål. GUC155 x 8mm er konstruert slik at du slipper å bygge om ståloppsettet, stålet justeres kun opp og ned ved å heise håndoverfresen opp eller ned.
Ønsker du mer detaljert forklaring kan du kjøpe
"Steg For Steg" mod. 0005, Hvordan lage en speildør
omhandler Speildørsettet GUC155/C150, se nettbutikk

 

Denne baderomsinnredningen er laget i 18 mm furu hobbyplate. GUC155-150 speildørfresestålsettet er her brukt.
Vi har komplette tegninger for denne innredningen i vår "StegforSteg" serie. Se under linken "TREFRESING"-FRESESTÅL-SPEILDØR eller klikk her

 

Gustavsen AS

Gustavsen AS | Steinbergveien 7 | 3050 Mjøndalen | Telefon: 32230120