9207

Bivoks "Fargeløs" 150 Ml - Liberon

Varenr:137100
322,-
-+
3 På lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse
LIBERON BIVOKS

Liberon Bivoks er en myk voks som nærer treverket og gir en dyp glød til treverket etter behandling over lengre tid, uker og måneder.
Voksen er basert på bivoks og terpentin. Bivoks gir overflaten et "gammelt" utseende. Bivoks brukes til myke treslag som gran og furu.
Bivoks beskytter og motvirker uttørring av treverket. Egner seg best på mindre overflater og møbler. 

FREMGANGSMÅTE:

1. Overflaten må være ubehandlet eller kun behandlet med voks fra før. Fjern gammel voks, støv og skitt med med Møbelrenser og voksfjerner. Overflaten må være ren og tørr før påføring av ny voks. 

2. Påfør et tynt lag voks med en ren og lofri klut eller spesialstålull/Polerull nr. 0000.  La tørke minst 1 time, gjerne lenger. Poler med en ren og lofri klut eller poleringsbørste. Nytt eller svært tørt treverk kan ofte trenge 2 eller flere behandlinger.

3. Dersom man ønsker en høyere glans, kan man bygge opp overflaten med flere tynne lag bivoks, og polere godt mellom påføringene. Poler med en poleringsbørste når det siste strøket er gjennomtørket.

4. Vi anbefaler å avslutte med et  lag Black Bison Antikkvoks, som er en hardere voks enn bivoks og vil gjøre overflaten mer slitesterk og mindre klebrig.

 

RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD:

Tørk over med en støvklut og påfør ny voks ved behov. Ikke vask med vann.

 

TIPS:

Test alltid nye produkter på overskuddstre eller en tilsvarende overflate for å sjekke farge, kompatibilitet og sluttresultat.

Bivoks  Last ned sikkerhetsdatablad her

H226 Brannfarlig væske og damp.
H315 Irriterer huden.
H317 Kan utløse en allergisk hudreaksjon.
H319 Gir alvorlig øyeirritasjon
H336 Kan forårsake døsighet eller svimmelhet.
H412 Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann
.

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
9207