Arbeidsbord MASTER 750 ERGO

Varenr:6871000
2 195,-Kampanjepris
2 744,-Ordinær pris
-+
1 På lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse
Enten den brukes som tvingebord eller maskinbord – Wolfcraft MASTER 750 ERGO gir ergonomisk design, sikkerhet og allsidighet i alle aspekter. Bordet kan høyde justeres mellom seks ulike nivåer i området 725 - 950 mm for å finne din individuelle høyde for å jobbe komfortabelt uten belastning på ryggen. Takket være snap-in-punktene på alle nivåer og den låsbare forlengelsen, tilbyr MASTER 750 ERGO også maksimal sikkerhet når den brukes med maskiner. Du kan enkelt feste gjæringssag eller Wolfcraft borestativ (art.nr. 5027000 og 3406000) på plass på bordplaten.
En spesiell ekstrafunksjon ved MASTER 750 ERGO er hurtigjusteringen. Du kan låse opp hurtigjusteringen ved å trekke i spakene til venstre og høyre under bordplaten og flytte den fremre bordplaten nærmere arbeidsstykket raskt og enkelt. Nå er det bare å dreie sveivene 2-3 ganger for å klemme arbeidsstykket trygt og sikkert.
Som tvingebord gir MASTER 750 ERGO en horisontal klembredde på 130 mm mellom bordplatene og 425 mm mellom de medfølgende store klembakkene i plast. I høyeste posisjon kan du også enkelt vertikalt klemme arbeidsstykker med en bredde på 110 mm eller mindre. Klemkjevene er utstyrt med en vendbar malingsspiss som gjør det enkelt å male arbeidsstykker og sparer deg for tid. Hvis du ønsker å heve arbeidsstykket, bruk siden som er utstyrt med støttepinnen med anti-skli støtte. De to ekstra rørklemmene holder også runde arbeidsstykker på plass.
MASTER 750 ERGO utmerker seg også som arbeidsbord, og tilbyr ergonomisk arbeid og fleksibilitet. De justerbare bordplatene laget av belagt MDF med FSC-sertifisering har avfasede kanter og tilbyr en arbeidsflate med variabel størrelse på 680 x 390-520 mm. I tillegg kan bordplaten svinges kontinuerlig 60° for bruk som arbeidsbord. Den robuste bunnrammen av høykvalitets stålrør har et hurtigbrettesystem for fleksibel transport og plassbesparende oppbevaring. Takket være de sklisikre gummiputene under føttene kan du trygt lene bordet mot veggen i sammenfoldet tilstand.
Selv om MASTER 750 ERGO tilbyr en høy lastekapasitet på opptil 125 kg, veier den bare 13,2 kg. Den avfasede bærefordypningen og den ovale, glatte aluminiumsstangen gjør det enkelt å transportere bordet. Den ergonomiske utformingen av det store tvingebordet byr også på andre overbevisende detaljer: Plastklemmekjevene eller verktøyene kan lagres i verktøyhyllen, som har integrerte holdere.
Grunnelementene til MASTER 750 ERGO er forhåndsmontert for å gjøre det enkelt og raskt å gjøre det klart til bruk kort tid etter levering. Takket være den høye kvaliteten laget i EU har produktet en garantert levetid på 10 år. MASTER 750 ERGO er sertifisert av TÜV (tysk inspeksjonsmyndighet), noe som betyr at du kan være trygg på at du får et trygt kvalitetsprodukt.
Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
21848