23272 23272 23272 23272 23272 23272 23272 23272

Woodpecker Ultra-shear Medium. Rund

Moderne dreiejern med hardmetallbits

Varenr:337006
1 607,-
-+
Forventet til lager 30.04.2024
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Woodpeckers Ultra Shear – 2. generasjons HM bits dreiejern

 

Så hva er nytt? Hardmetalls dreiejern med bits har eksistert i flere tiår så hva gjør Woodpeckers Ultra-Shear annerledes? Listen er lang, men de tre viktigste forskjellene er kvaliteten og slipingen av HM bitsene, utformingen av verktøyskaftet og materialet og behandlingen som brukes til å lage håndtaket.

Woodpeckers Ultra-Shears unike skaftprofil er tilgjengelig i 3 størrelser. Alle størrelser tilbyr 3 typer bits.

-Firkantkutterne utmerker seg ved innledende grovbearbeiding og forming av utvendige kurver (perler).

-De runde bitsene skaper innvendige kurver og er ditt beste valg for å hule ut f.eks boller. –

-De diamantformede bitsene er tilgjengelige i 2 utgaver, hel spiss (følger med standard) og ett bits med noe buttere spiss. De spisse bitsene kutter utrolig fine detaljlinjer og lager skarpe rette linjer i overgangsområder. Den buttere spissen er flott for å dreie viker og uthuling av ender.

Full størrelse modellen har en total verktøylengde på 61 cm og medium versjonen måler totalt 39 cm.

PRESISJON - Alle Woodpeckers Ultra-Shear dreiejern har en nano-kornkarbidbits, polert til en speilfinish på den krummede overflaten og presisjonsslipt på eggen. Rock Maple-håndtaket med håndgnidd oljefinish er perfekt balansert til verktøystørrelse.

HØYTEKNOLOGISK STÅL - En virkelig skarp skjærekant trenger bunnsolid støtte for å gi deg de beste resultatene. Ultra-Shear-verktøy har det samme stive ChroMoly-legeringsstålet som brukes i NASCAR-veltebur og veivaksler. Skaftet gjennom en to-trinns herdeprosess som skaper en ultra-jevn overflatefinish som glir lett over verktøystøtten og motstår korrosjon.

SKJÆR RENERE, SLIP MINDRE - Dagens pennedreiere jobber i en verden full av eksotiske materialer; akryl, polymerleire, stabilisert tre og til og med blandinger av alle de ovennevnte. De fleste av disse materialene skjærer ikke rent med den normale tilnærmingen for verktøy med karbidspiss (verktøynivå på senterlinjen og parallelt med stokken). Skjærskraping er en teknikk der verktøyet presenteres i en vinkel til arbeidsstykket, noe som forbedrer overflatefinishen dramatisk. I heltre gir 45° vanligvis den optimale finishen

MADE IN USA - Dette førsteklasses presisjonsverktøyet for trebearbeiding er bygget i USA

 

Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
23272