Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

BETALING & VILKÅR

 

Vi tilbyr betaling med Klarna. En av europas ledende betalingsleverandører. Du får alltid Klarna sin kjøpersikkerhet med på kjøpet. Med Klarna får du varene hjem før du betaler. Enkel, rask og sikker betaling. Kontakt oss dersom du ønsker vanlig faktura.

Vipps -  Velkjent betalingsmåte som finnes under Klarna Checkout og i egen fane i vår nettbutikk.

 

Betalingsvilkår

Betaling

Vi bruker nå Klarna Checkout, der kan man velge faktura 14 dager, delbetaling eller man kan bruke kredittkort.

Klarna Checkout – krever kun at man fyller inn personnummer og telefonnummer for kredittsjekk om man ønsker faktura eller delbetaling.
Ellers bruker man vanlig kredittkort for betaling med en gang.

Vipps betaling finner man også under fanen Klarna Checkout samt egen fane i nettbutikken. Samt hurtigvipps kasse i nettbutikken.
 

Faktura avtale for registrerte firma er mulig etter kredittsjekk og avtale med Gustavsen AS.
Kommuner og andre offentlige bedrifter bes ta kontakt før evt. handel så kan man handle i nettbutikken med å få tilsendt faktura.

Bestillinger fra Sverige eller Danmark må kontakte oss for riktig fraktpris.

 

Kjøpsvilkår

Priser

Alle priser er å forstå inklusiv m.v.a. med mindre man er innlogget som firma, da vises priser eks.mva og levert fra vårt lager. For produkter som inngår i ulike kampanjer gjelder prisene under den aktuelle kampanjeperioden.
Vi tar forbehold mot eventuelle systemfeil, trykk- og fotofeil.
Priser og varer som opplagt er feil og oppdages av oss eller andre forbeholdes retten til å ta kontakt med kunde for å kansellere ordre.
Bilder og produktspesifikasjoner kan avvike for eksempel når leverandør fornyer produkter eller det skiftes leverandør.

 

Garanti

I henhold til norsk lov, Kjøpsloven.

Selgerens erstatningsansvar er i alle tilfeller begrenset oppad til varens fakturaverdi. Selgeren har intet ansvar for skade eller tap som er en følge av varens videreanvendelse. Selgeren svarer ikke for driftstap, avansetap eller annet indirekte tap. Dersom garanti kreves, må kvittering eller fakturakopi medfølge, samt en skriftlig forklaring.

 

Force majeure

Følgende omstendigheter fritar selger for ansvar, dersom det medfører at avtalen ikke kan oppfylles, og at dette ikke kunne forutses når avtalen ble inngått. Arbeidskonflikt og andre omstendigheter som partene ikke kan råde over så som konkurser, brann, krig, mobilisering eller uforutsette militærinnkallelser av tilsvarende omfang, rekvirering, beslag, valutarestriksjoner, opprør, knapphet på transportmidler, allmenn vareknapphet. Samme unntak gjelder også i forhold til underleverandører.

 

Salgspant

Vi forbeholder oss salgspant i alle varer inntil kjøpesummen med renter og omkostninger fullt ut er betalt. Vi forbeholder oss også retten til å ta tilbake varen hvis kunden misligholder sin betalingsplikt etter avtalte betingelser. Kjøper er uberettiget til å råde over salgsgjenstanden, rettslig eller faktisk, på en måte som forringer salgsgjenstandens verdi eller selgerens dekningsgang.

Ved salg på kreditt har Gustavsen AS salgspant i de leverte varer inntil kjøpesummen i sin helhet med tillegg av rente og omkostninger er betalt,

Jfr. Panteloven kapittel 3 og Panteloven § 3-14.

 

Aksept, sjekk eller andre betalingsanvisninger anses ikke som betaling før de er innfridd i sin helhet. 

Ved kjøp aksepterer kjøper disse betingelser, unntak må avtales og bekreftes skriftlig fra selger.