Om oss

Vi har spesialisert oss på kurs og salg innen håndoverfres og alt tilbehør til slike maskiner.

Vi tilbyr det meste innen tredreiing, trefresing og treskjæring samt en mengde spesialverktøy.

Vi er lokalisert i Nedre Eiker, nærmere bestemt Mjøndalen. Mjøndalen ligger ca. 45-50 minutters bilkjøring fra Oslo og ca. 30 minutter fra Kongsberg.

 

Gustavsen AS
Strandveien 2C
3050 Mjøndalen
Tlf. (+47) 32 23 01 20

Vår spesialitet

Vi har spesialisert oss på kurs og salg innen håndoverfres og alt tilbehør til slike maskiner. Vi tilbyr det meste innen tredreiing, trefresing og treskjæring samt en mengde spesialverktøy.

Vår historie

1. juni 2005 flyttet vi vår virksomhet, etter et par år med vår bolig som base, til Nybruveien 3D i Krokstadelva der hadde vi kurs/showrom, lager og butikk. Vi var da samlet med alle våre aktiviteter under samme tak, og kunne etter avtale komme innom å få demonstrert verktøy og utstyr,  eller bare komme innom for å se utvalget.Vi bestrebet oss på å finne mange spennende og praktiske verktøy som hadde med trebearbeiding å gjøre.


Vi har hatt mange henvendelser angående kurs og råd av folk som ønsker å lære mer om bruk og å få ideer til bruk av håndoverfres og i den forbindelse har vi utviklet en del modeller med komplette beskrivelser og detaljtegninger for gjennomføringen av prosjektene. Prosjektene heter "Steg-for-Steg" og kan kjøpes enten som kurs eller heftet for gjennomføring av prosjektet selv.

 

2007 utvidet vi varesortimentet og kursavdelingen

I januar 2007 begynte vi oppbyggingen av varesortiment og kursavdeling innen tredreiing og kan nå tilby et stort spekter innen denne grenen.

 

2011 flyttet vi til større lokaler for butikk, kursrom og lager

Juli 2011 flyttet vi fra Nybruveien 3D til Nybruveien 13 i nye flotte lokaler med kursrom, stor butikk og lager på bakkeplan!

Med dette vil vi ønske dere alle velkommene til et utviklendene samarbeid med oss og vi håper vi kan være til nytte for dere.

 

2014 flyttet vi til enda større lokaler i Mjøndalen

August 2014 meldte behovet seg for andre lokaler og vi flyttet til flotte lokaler i Mjøndalen hvor vi fikk større lager og større kurs/demorom. Og her holder vi til fortsatt. 


Gustavsen AS
Strandveien 2C
3050 Mjøndalen
Tlf. (+47) 32 23 01 20

 

Man. – Fre.:  08:30 – 16:30 (Kveldstid etter avtale)
Lør. : Stengt (Etter avtale)