Arbortech Mini Industrial Carver Arbortech Mini Industrial Carver Arbortech Mini Industrial Carver Arbortech Mini Industrial Carver Arbortech Mini Industrial Carver Arbortech Mini Industrial Carver Arbortech Mini Industrial Carver

Arbortech Mini Industrial Carver

Varenr:105425
674,-
-+
13 På lager
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

I detalj
Dette er en liten tretygger med en diameter på 50 mm, som  passer til Arbortech Mini Carver og en Proxxon langhalset vinkelsliper.

Bladet har to skjær laget av tungstenkarbid, og det er perfekt for å jobbe med harde tresorter. Med sin størrelse egner det seg både til grovforming av mindre utskjæringer og fine detaljer på større arbeistykker. Bladet gir god oversikt og tilgang til arbeidsstykket.

Tennene er enkle å slipe med en liten diamantfil, og dette gir bladet en svært lang levetid. Maksimal kuttedybde er 10 mm, og bladet har en kuttbredde på 4 mm. Designet har også avvisere for å forhindre tilbakeslag.

Bladet leveres med en messing reduksjonsskive, slik at det kan brukes på eldre modeller av Arbortech Mini Carver som har hullstørrelser på enten 9,5 mm eller 7,4 mm.

Viktige egenskaper


Passer til Arbortech Mini Carver og Proxxon langhalset vinkelsliper
Perfekt for frihånds treforming
God ytelse selv på harde tresorter
To sterke tenner laget av tungstenkarbid
Maksimal kuttedybde på 10 mm, kuttbredde på 4 mm
Enkelt å slipe tennene med en diamantfil
Leveres med reduksjonsskive, passer til alle modeller

Tilbehør
Vinkelsliper Lhw, Langhalset
Kjøp
2 416,-
1
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
24069