UJK Professionell Vinkel. 150mm

DIN 875 G- 00. Høy presisjon.

Varenr:109371
1 187,-
-+
Utsolgt (27 dager)
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse


UJK Professional Woodworker's Marking Square er som en snekkerens beste venn. De er laget for å gjøre livet enklere når du skal merke og sette opp treprosjekter. Disse vinklene er ikke som de vanlige greiene du finner i en hvilken som helst butikk. Nei, disse er laget med ingeniørnivå presisjon, i samsvar med DIN 875 G- 00. Så du kan være sikker på at resultatene dine blir spot-on.


Produsert på Axminsters eget anlegg i Storbritannia, er UJK Professional Woodworker's Marking Squares utviklet av Axminsters eksperter med tiår med kunnskap om trearbeid. Disse vinklene er et hakk over resten, nøye CNC-maskinert for maksimal presisjon, hver vinkel og hvert mål er feilfritt nøyaktig. Du vil oppnå upåklagelige resultater hver gang når du bruker disse vinklene i treprosjektene dine.


Du kan gjøre så mye med disse vinklene. Du kan markere 90° og 45° vinkler, eller til og med noe midt imellom. Det er også en smart liten hull du kan bruke til å trekke rette linjer langs kanten. Og hvis du trenger å måle fra kanten av en planke, er det greie markeringer for standard tykkelser på materialer som MDF.


Avhengig av hvor stort prosjektet ditt er, kommer disse vinklene i tre forskjellige størrelser: liten (150mm), medium (250mm) og stor (350mm).


Brukes gjerne sammen med standard tegneblyant H3- H8 for høyest presisjon.

Disse vinklene er laget i Storbritannia, så du kan være sikker på at de holder høy kvalitet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Lengde (mm) Lengde 250 mm.


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
25197