Shimr Metallisk Glimmerpulver 20g. Silver Shimr Metallisk Glimmerpulver 20g. Silver Shimr Metallisk Glimmerpulver 20g. Silver Shimr Metallisk Glimmerpulver 20g. Silver Shimr Metallisk Glimmerpulver 20g. Silver Shimr Metallisk Glimmerpulver 20g. Silver

Shimr Metallisk Glimmerpulver

20g. Silver

BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Metallisk-effektpigmentpulver for å tilføre glitrende farge til så vel for tykke og tynne og lag av epoksy.

Disse metallpulvere er 100% kompatible med GlassCast-klare epoksyresiner og kan tilsettes ved en rekke forskjellige konsentrasjoner for å oppnå forskjellige effekter.

 

SHIMR pulver kan tilsettes til GlassCast for å skape flotte sjatterte metalliske effekter i elvebord, penne-emner, bardisker og mer.

 

Å tilsette ørsmå prosentandeler av pulver vil skape en lett glitrende effekt, der epoksyen er fortsatt gjennomsiktig, men farget av fargen på SHIMR-pulveret. Hvis du tilsetter en høyere prosentandel, får du et fargeutseende som ligner på metallic lakk

 

Hvordan å bruke

 

Det er veldig enkelt å komme i gang med SHIMR pulver, men det er mange muligheter til å utvikle dine egne kreative teknikker, i mens du eksperimenterer med dem. En av de mest karakteristiske egenskapene til pulverne er måten hvordan "hvirvler" og mønstre blir til, når du heller eller rører rund i epoksyen som farget med glimmerpulver.

For andre kreative effekter, prøv å blande forskjellige farger SHIMR-pulvere seg imellom, eller prøv forsiktig å helle resin med forskjellige farger sammen for å skape marmoreringer. SHIMR pulver kan også kombineres med våre fargepigmenter til epoksy.

 

Hvor mye trenger jeg?

 

Konsentrasjonen av SHIMR-pulver du trenger vil avhenge av tykkelsen på støpningen og typen utseende du vil oppnå. For å oppnå en tilsvarende fargetetthet, vil tynnere lag kreve en høyere prosentandel av pigment enn tykkere støpegods.

 

Det er generelt best å blande SHIMR pulver inn i GlassCast epoksy del 1 før blander inn herderen (del 2), dette gir deg den tiden du trenger for å sikre at pulveret er riktig innblandet. Start i det små og legg til mer hvis du trenger det.

 

Hvis du tilsetter SHIMR i Epoksyen før du tilsetter herderen, betyr det også at du kan pigmentere en hel mengde harpiks og deretter bruke den ved flere anledninger, men husk at fargestyrken blir redusert litt når du tilsetter herderen.

 

Det er ingen grense for de kreative effektene du kan oppnå med GlassCast harpiks og SHIMR pulver.

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
15492