Kreg Jig® 520 Pro Lommehullsjig

Med ekstrautstyr.

Varenr:174011
1 783,-
-+
2 På lager
BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Lommehullsjiggen 520PRO er den mest allsidige jigen vi har. Den er helt perfekt for deg som vil lage enkle og sterke sammenføyninger uansett hvor du jobber - i hagen, på oppkjørselen eller til og med i garasjen til kompisen. Passer til materialtykkelser mellom 12,7 og 38 mm

 

Denne jigen er skikkelig smart når det kommer til lomme-hull-sammenføyning. Den har massevis av smarte funksjoner, som det roterende håndtaket VersaGrip™ 360° som gjør at 520PRO enkelt kan tilpasses til nesten ethvert lomme-hull-prosjekt. VersaGrip™ har også innebygd materialfeste med pump-action - bare klem håndtaket til materialet er ordentlig festet. Med denne fleksible utformingen slipper du å slite med store planker eller plater for å lage lomme-hull på riktig sted. 520PRO fungerer nemlig i nesten hvilken som helst posisjon, så du kan enkelt flytte jigen, feste den og bore perfekte lomme-hull.

 

Det er enkelt å gjøre klar for borejobben. Jigen har forhåndsinnstilte innstillinger for materialtykkelsen, så oppsettet går kjapt for materialer på 12,7 mm, 19 mm og 38 mm. I tillegg har den justerbare stoppen som gjør det lett å bore flere lomme-hull i materialer med lignende tykkelse. Med en solid stålforsterket ramme og herdede borhylser kan du stole på at 520PRO gir deg kvalitet og holdbarhet i mange år.

 

Denne jigen tåler skikkelig tøff behandling, med et solid håndtak, slagfast polymer og en stålramme. Den er klar for bruk både på verkstedet, byggeplassen og i hagen.

 

Når du kjøper Lommehullsjiggen 520PRO, får du med en Automaxx klemmer på 51 mm, 100 Kreg lommehulls-skruer og til og med en gratis prosjektplan, så du kan komme i gang med byggingen med en gang.

 

Pocket-Hole Jig 520PRO kan også settes opp som en arbeidsstasjon ved hjelp av Kreg Docking Station eller en Kreg bordklemme

Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
18295