Black Bison Antikk Voks "Fargeløs" 150 Ml Black Bison Antikk Voks "Fargeløs" 150 Ml Black Bison Antikk Voks "Fargeløs" 150 Ml

Black Bison Antikk Voks "Fargeløs"

150 Ml

Varenr:LIBBV
296,-
-+
4 på lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Liberon Black Bison Antikkvoks er fremstilt av høykvalitetsvokser, og består bl. av karnaubavoks som gir en hard, slitesterk overflate. Karnauba er verdens hardeste naturvoks og er i ren tilstand hardere enn betong. Black Bison Antikkvoks er utmerket til sluttbehandling og vedlikehold av møbler. 

Black Bison Antikkvoks er en tykk voks, som nærer og beskytter alle typer treverk. Black Bison fremhever treets naturlige farge og glød, samtidig som den beskytter treet mot uttørring. Voksen gir en slitesterk, rustikk overflate med antikk karakter. Black Bison Antikkvoks gir nytt liv til gammelt treverk, frisker opp fargene i falmet treverk og gir en antikk, silkematt overflate. Perfekt til møbler. 

Liberon Black Bison Antikkvoks fås også i flytende form beregnet for store flater eller der det er mye ornamenter i underlaget.

På marmor og betong brukes den på overflater med lite vannsøl, for å gjøre overflaten mer motstandsdyktig mot flekker og skjolder. Fin å bruke etter polering, til vedlikehold.

Black Bison Last ned sikkerhetsdatablad her

H226 Brannfarlig væske og damp.
H304 Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene..
H317 Kan utløse en allergisk hudreaksjon.
H336 Kan forårsake døsighet eller svimmelhet.
H410 Meget giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann..

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
9208