Parf Lang Super Dog

Ekstra Lang Låsbar Parf-Stopper

Varenr:104719
659,-
-+
9 på lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Den mest anvendelige og presise benkestopperen der ute ble akkurat et hode høyere!

Når den originale Super Dogen passer til materialer opp til 50mm i tykkelse. Hva med om du har en av de virkelig store skinnesagene, eller vil tappe ut materialer på 100mm i tykkelse? Derfor har vi en ekstra lang Super Dog til deg.
Parf Super Dog passer perfekt inn i hull laget av UJK 20mm hullbor. Den er også kompatibel med Festool MTF 3, eller andre rutenett- arbeidsbord med 20mm perforeringer.
Vanlige Dogs /stoppere, uansett hvor presise de er laget vil alltid ha litt slark i tilpasningen mellom hull og pinne. Den må bare være litt rom der. Men, uten ett eller annet låsemekanisme vil denne lille bevegelsen introdusere små avvik i arbeidspresisjonen. Jo høyere benkestopper, desto større feilmargin.
For å overkomme dette brukte de originale Parf Dogene skrueanordning fra undersiden av bordet. Noe som var litt upraktisk.
Super Dog låses inn i hullet men et enkelt grep. Du skrur toppen på stopperen, som er rillet for bedre grep, for å utvide 2 stk. O-ringer inn i hullet til benken.
Parf Super Dog kan også brukes som en lavprofil- benkehake ved å stikke den under ifra opp. Den kommer også med en 25mm mellomring, slik at den kan brukes sammen med andre 25mm benkehaker ved behov.  Enkelt og smart!

 

 

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
15415