Wolfcraft pluggskine, tappejigg.

5, 6, 8 og 10mm

Varenr:4650000
1 313,-
-+
12 På lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Wolfcraft pluggskinne/tappejigg - et pålitelig verktøy for tre- og møbelprosjekter. Denne allsidige pluggskinnen gir deg presisjon og nøyaktighet når du lager ulike typer forbindelser, som butt-til-butt, hjørne og T-forbindelser, samt hullrekker til hyllebærere.

Med Wolfcraft pluggskinne/tappejigg kan du oppnå pålitelige resultater, og den fungerer også som en praktisk føringsskinne for tegning, kutting, saging og fresing. Det justerbare stoppet gjør det enkelt å tilpasse verktøyet til bord med forskjellig tykkelse (12-40 mm) for å passe til ulike prosjekter.

Du kan enkelt bytte ut bøssinger for å tilpasse borehullene til diametrene Ø 5, 6, 8 og 10 mm. Den bevegelige boregliden gjør det enkelt å bore en serie hull presist og effektivt.

Wolfcraft pluggskinne/tappejigg har en integrert rekke med hull i 32 mm rutenett dimensjon, en vanlig standard i snekring. De to integrerte skalaene hjelper deg med presis justering og posisjonering. Sidelåsen gir nøyaktig sentrering i forhold til arbeidsstykket.

Dette verktøyet er egnet for bord opp til 600 mm bredde og med en tykkelse på 12-40 mm, og vil være en pålitelig følgesvenn i trearbeidet ditt.

Opplev enkelhet, presisjon og pålitelighet med Wolfcraft pluggskinne/tappejigg, og ta tre- og møbelprosjektene dine til et nytt nivå!
 

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
20743