Yeti SmartBench CNC V1.3 PrecisionPro +

1250x2500 mm. Fullformat Plate.

Varenr:125449
112 903,-
-+
2 På lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

SmartBench CNC Router V1.3 PrecisionPro +

1250x2500 mm. Fullformat platekapasitet. Spør om fraktalternativer!

 

SmartBench PrecisionPro + er en verdensnyhet, som introduserer: YetiPilot, KI-fresefunksjonen - å lære CNC har aldri vært enklere.

YetiPilot lytter og overvåker verktøyet, og justerer deretter matehastigheten og turtallet. Dette betyr at man kan spare tid gjennom jobboptimalisering, redusere mulighet at jobben feiler og forlenge levetiden til fresestål og motorbørster

Designet med kunden i tankene, tar det bare 3 minutter å pakke den opp eller ned, og den passer i en standard lengde varebil, slik at CNC kan tas med. Den er nøyaktig til +/- 0,5 mm.

PrecisionPro + kan bearbeide hele plater på 2,5 m x 1,25 m. Den kan frese materialer så tykke som 150 mm. og har en Z-akse-bevegelse på 130 mm.

I kombinasjon med ShapeCutter, den innebygde, konsollbaserte kutte-programvaren, har man et intuitivt og kraftig verktøy for hånden, noe som lar en å begynne å skape som aldri før. For de som er nye til CNC, har ShapeCutter en «steg-for-steg» veiviser for gjennomgang av jobben som gjør at en kan komme i gang på en enkel måte, uten unødvendige feil.

Se nedenfor for å lese om den funksjonspakkede enheten

 

Hvorfor trenger du en SmartBench?

 

AI, Freseteknologi støttet av kunstig intelligens

YetiPilot KI støtte er en verdensnyhet! YetiPilot overvåker kontinuerlig spindellasten og reagerer på stadig endrende variabler midt i jobben, optimaliserer kjøring og resulterer i økt jobbsuksess og lavere vedlikeholds intervaller.


Nøyaktighet +/-0,5mm eller bedre

Vi oppgir en nøyaktighet på ferdige deler på 0,5 mm +/-. +/- 0,2 mm kan oppnås, men dette avhenger av regelmessig vedlikehold, CAM-strategi og tilstanden til verktøyet.


Komplett 3-akset CNC maskin

SmartBench er en komplett 3-akset CNC-maskin som lar deg lage mer komplekse komponenter.
Maksimum plastestørrelse på 1250 X 2500 mm.
SmartBench lar deg jobbe på fullformat platematerialer, med evnen til å jobbe på enda lengere materialer pga. åpne ender for gjennommating.

Kant-til-kant kapasitet 

Få mest ut av materialene dine.

Kutt-dybde på 150mm

SmartBench har 150mm aksebevegelse i Z- retningen, som gir deg valgmuligheter.

CE-sertifisert og i samsvar med FCC-kravene

Vi er oppdatert på alle våre sertifiseringer, for din trygghet. Klikk her for å se Yeti sin sertifikat.

CNC for alle

Yeti Tool inkluderer gratis læringsressurser, filer og brukervennlig programvare som er kompatibel med flere programvarer, slik at alle kan bruke verktøyene våre. Gustavsen AS har 10 års erfaring med CNC.

Mangfold av materialtyper

Du kan bruke SmartBench med trebaserte materialer som hardtre og myk tre, sammensatte kompositter som dibond eller glassfiber, harde og myke plastmaterialer inkludert polykarbonat eller akryl, samt ikke-jernholdige metaller som aluminium eller messing.

Fjernoppgraderinger av programvare

Yeti tool gir jevnlig ut programvareoppdateringer for din eksisterende maskin, slik at din SmartBench blir enda smartere.
 

AI Fresing. Matehastighet som tilpasser seg

Lær mer om KI-adaptiv matehastighetskontroll ved å se på denne demonstrasjonsvideoen fra SmartBench-fabrikken i Bristol, England

 

Før du bestemmer deg

Sjekk ut denne videoen som gir deg en grundig og detaljert oversikt over produktet

Hva blir levert med CNC'en?

 

SmartBench komponenter

 • 1 stk. Z-hode
 • 1 stk. X bjelke, undersiden
 • 1 stk. X bjelke, Oversiden
 • 1 stk. Y plattform
 • 2 par med ben
 • 1 stk.  7 tommers konsoll
 • 1 stk spindelmotor og kontrollkabel

Annet utstyr

 • 1 stk. ER16 spennhylse på 8mm. 
 • Spenn-nøkkel til hylse
 • 5 mm. unbrakonøkkel med t-håndtak
 • USB minnepinne
 • 2 stk. strømkabel
 • 1 stk. kabel til støvsuger
 • Avsugsfot
 • Hurtigveileder
 • Yeti lue :)

 

Hva annet behøver du i tillegg?

CAD/CAM programvare

Gustavsen AS tilbyr Vectric sine programvare, som deres partner i Norge. Vi tilbyr også veiledning og nybegynnerkurs. Ellers vil de fleste CAD/CAM programpakker fungere med Yeti SmartBench.
Vi anbefaler Vectric VCarve Pro, som er ekstremt intuitivt, har gode hjelperesursser og dekker de fleste behov.

Fresestål

Standard fresestål med tange opp til 10 mm. kan brukes på Yeti SmartBench. Vi har laget en godt sammensatt pakke med spennhylser og fresestål GUPAKKE3 som dekker de fleste bruksområdene. I tilleg har vi veldig god utvalg av spiralfresestål, som du kan finne her. Spiralstål

Sponavsug

Du trenger en god sponavsug eller en støvsuger. Den bør ha minimum luftmengde på 70L/sek (250m³/h) og må kunne stå på sammengengende den tiden dine programmer trenger å kjøres. 2 timer uten stop bør være et minimum.

 

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
25198