Evolution Sk100 Dreiechuck

M33X3,5 Gj. U/Bakker- Axminster

Varenr:125437
4 866,-
-+
1 På lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ved å bruke de beste egenskapene til Axminster-chuckdesignene våre de siste 35 årene, har vi, etter vårt syn, produsert vår beste tredreiechuck noensinne.

Evolution SK100-chucken er designet for å maksimere mulighetene for å holde arbeid. Det er en chuck for å forbedre tredreiingen din, noe som gjør den enklere, nøyaktig og morsommere.

Evolution SK100 har en superslank 100 mm diameter CNC-maskinert, rustfritt stålhus som inneholder våre SafetyJaw©-tilbehørsmonteringskjever. Evolution SK100 er fullt kompatibel med alle tidligere tilbehørskjever og svalehalekjever.

Disse chuckene vil ikke ruste, verken fra kondens i et kaldt verksted eller saften fra grønt tre. Kroppen i rustfritt stål er maskinert til nøyaktige toleranser for en perfekt passform av både kjevene og dreiebensspindelen. Rulleregisteret og tråden kuttes i én operasjon, noe som sikrer at det ikke oppstår feil i konsentrisiteten. Kjevene er maskinert til innenfor 2 mikron, noe som gir en nøyaktighet verdig superpresisjonsstatus. Tre herdede pinjonger sikrer at chucken alltid er tilgjengelig, fra alle vinkler, for å stramme med nøkkelen. Nøkkelen har en firkantet ende for en positiv plassering i pinjongen og enkel betjening.

Alt du trenger å gjøre er å velge den gjengete chucken som passer din dreiebenk.

Alle komponentene er CNC-maskinert i verkstedet vårt i Axminster og gir oss total kontroll slik at chuckene vi produserer er suverene når det gjelder lang levetid og kvalitet. Laget i sin helhet i Axminster, England.

Merk: 108806 - M33x3,5 mm (med Euro ASR-spor) Chuck er kun egnet for bruk på dreiebenker med en M33x3,5 EURO standard (ASR) spindel og krever 109370 ASR-låsering for at chucken skal kjøres i revers.

Nøkkelegenskaper
Produsert utelukkende i Axminster, Storbritannia
Firkantet nøkkel for positiv plassering og ekstra dreiemoment
Rustfritt stålhus for maksimal korrosjonsbestandighet
Direkte gjenget chuckkropp sikrer konsentrisitet
CNC-produksjon for suveren nøyaktighet
Kompatibel med alt tidligere tilbehør og svalehalekjever
Utstyrt med SafetyJaw© monteringsbakker for tilbehør
100 mm diameter
Livstidsgaranti
Spesialutgave 50-årsjubileum Chuck

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
25186