25464 25464

Yorkshire Grit Original. 227g.

Slipepasta til tredreiiere mm.

Varenr:125717
266,-Kampanjepris
302,-Ordinær pris
-+
14 På lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Yorkshire Grit Original - Slipepasta for Tredreiere

 

Riktige forberedelsene gir de beste resultatene. Yorkshire Grit slipepasta er designet for å hjelpe tredreiere med å oppnå perfekt finish på sine prosjekter.

Yorkshire Grit er en slipepasta formulert for å gi en fin overflate på dine trearbeider før du påfører ønsket finish, som voks, oljer eller lignende. Produktene inneholder en spesialformulert og håndblandet miks av mineraloljer, bivoks og slipepulver. Ingrediensene er nøye bearbeidet uten bruk av løsemidler eller andre sterke og potensielt skadelige kjemikalier. Resultatet er en kremaktig pasta som fungerer som "flytende sandpapir", reduserer riper etter grovere tørrsliping, og eliminerer finstøv produsert av finere sliping. På de fleste tresorter er det tilstrekkelig å slipe opp til 240 korning før du forsegler med Sanding Sealer og begynner med Yorkshire Grit. Turtallet på dreiebenken bør være ca. 500 O/min. til å begynne med. Slipepulveret i produktet er designet for å brytes ned til finere korning under bruk, mens det fortsatt opprettholder slipeegenskapene sine. Slik reduseres korningen i kremen med friksjon, og produktet sliper progressivt finere.

Tilgjengelig både som Original (for tre) og Microfine (for epoxy/resin og tre). Hvis du ikke har prøvd disse produktene ennå, vet vi at du vil like dem!

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Negativ fas Ci1


Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
25464