"River Tables" med glassklar støpeepoxy

GlassCast® fra EasyComposite er en ekstremt klar epoxy, utviklet for å gi en vakker, slitesterk og klar overflate for bordplater, bardisker, dekorative gulv, møbler og andre dekorative prosjekter.

GlassCast® kan legges på i tykkelser mellom 1 og 15mm, og gir et vell av muligheter for å støpe inn materialer, som f. eks. flaskekorker, knust glass, småstein, mynter, osv.
 

GlassCast 50 - Epoxy og herder

GlassCast 50

Det "hotteste" nå er det nye produktet GlassCast 50 som er en ekstremt klar epoxy, utviklet for å støpe helt glassklare, tykkere lag med boblefri resultat.

Ferdigstøpte gjenstander kan slipes flate og poleres opp. Spesielt egnet til River-Tables. Bord med innstøpt naturkant.

Denne epoxyen kan legges på i tykkelser mellom 10 og 50mm. NB! Blandes 1/2 i forhold til volum og ikke vekt.

 

Ved støping i former av plast/silicone - opptil 50 mm tykkelse / støp. Ved støping av "River Tables" anbefales 2 stk. støperunder à 25 mm tykkelse.

 

River table - GlassCast

River table - GlassCast

River Coat Hook - GlassCast

River table - live edge - GlassCast

Se opplæringsvideo for mer tips og inspirasjon! 

 

Last ned Gratis eBok! "The Resin River Table Handbook"

Last ned eBok! (Glasscast RiverTable)Klikk for å laste ned den fulle versjonen av "Resin River Table Handbook", som inneholder all den informasjonen du noensinne vil vite om hvordan du planlegger, heller, fullfører og tar vare på ditt eget "live edge river table" eller lignende prosjekt. Best av alt, kan du bruke linken under for å laste ned hele den 22-siders eBoken helt gratis!

"The Resin River Table Handbook" (3.5Mb)


Anbefalte produkter