UJK Parf sytem anlegg og stopper - 1 m

Varenr:107462
1 759,-
-+
Bestillingsvare (16 dager)
BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Parf System-anlegget er et presisjonsutstyr, 1000 mm langt, 10 mm tykt og 40 mm bredt. Anlegget er fullt kompatibelt med Parf Guide System, UJK multifunksjonsbenkeplater og MFT-benker. Anlegget kommer med 2 x 25 mm lange Parf-Doger, (Dogene har et M8-gjenget gjennomgående hull som gir dem andre bruksområder), to låseknotter i rustfritt stål og en sterk og godt designet justerbar stopper, festet til anlegget med et Bristol-låsehåndtak.

Anlegget har tre sett med hull langs lengden. Hvert sett består av 4 avfasede hull (for å sikre at Dogene sitter i flukt med toppen). Det første settet med hull er nøyaktig 20 mm, de andre er en brøkdel ovale for å overvinne eventuelle mindre variasjoner i benkplaten. Hvert sett med hull er 32 mm i midten, slik at du kan bruke anlegget når du bygger skap designet med System 32.

Anlegget fungerer som tittelen antyder, og gir deg en 1000 mm lang rett kant som gjør det enkelt å legge arbeidsstykket mot når du skjærer på multifunksjonsbenken. Med anlegget på plass er det ikke nødvendig å flytte Parf-dogene når du kapper forskjellige lengder. Stoppanlegget lar deg gjøre nøyaktige gjentakende kutt, lange eller korte. Med stopperen på plass og flytting av anlegget ett hull langs, forskyves stokken med 32 mm, for merking, boring etc. To anlegg plassert i 90° er en stor hjelp ved montering av skaprammer eller skuffer ol. Anlegget kan brukes over toppen av arbeidsstykket, f.eks. legge ut dominobrikker/kjeks eller fresespor med en overfres. Anlegget lar 840 mm materiale passere under mellom Dogene. Den har et ekstra hull for innstilling ved 45°. Jo mer du bruker dette utstyret, jo flere bruksområder vil du finne for det.

Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
20265