16222 16222 16222 16222

Vakuumsett med Pumpe og Kammer

20L kammer og VP260 Pumpe

Varenr:116275
6 362,-
-+
ikke på lager (14 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Vakuumset med tostegs vakuumpumpe som tåler lange økter. For stabilisering og avgassing av resin og silikonmasse, gips, voks mm.

Høy motstandsstyrke mot kjemikaler i kammeret gjør at den passer ypperlig til stabilisering av treverk og ben, arbeid med etanol, aceton og monomerer eller polymerer basert på acrylater.
Selve kammeret er laget i aluminium, med kapasitet på hele 20L. Dette gir innvendige dimensjoner på 300mm. i diamerer og 280mm i høyde.
Lokket er i tykt, herdet, optisk klart glass. Det er viktig i forhold til inspeksjon og overvåking av prossesser i kammeret.  Kammeret kommer med silikopakning av høy kvalitet, som er aldersbestandig og veldig slitesterkt.
To kuleventiler tillater styring av prossesen og glyserinfylt vakuumklokke som indikerer vakumnivået inn i kammeret.
Kammeret er også utstyrt med en luftfilter på inntakssiden, noe som utelukker at støv og partikler blir sugd inn i kammeret ved vakuumslipp.
Kammeret er koblet til vakuumpumpen med  høykvalitets pneumatikkslange og messingkoblinger.

Vakuumpumpen i settet er en to-stegs oljefylt vakuumpumpe VP260 med uhindret luftforflyttingsevne på hele 170L i minuttet og vakumnivå ned til 0,3Pa. Denne moderne pumpen kan karakteriseres med høy effektivitet, høy vakuumverdi og meget lav støynivå ift. andre, rimligere pumper. Den tåler lange økter. Alle vakuumpumper i RS- serien kommer med en oljetåkefilter og en mekanisk tilbakestrømsventil påmontert.

Settet består av:

  • Vakuumpump VP2RS-3
  • Olje som må fylles på før første start
  • Vakuumkammer VC3028AG
  • Forsterket slange  på 1,5m med koblinger
  • Bruksanvisning på Engelsk
Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Vakuum- og trykkutstyr
Gruppe 2 Vakuum med pumpe
Gruppe 3 Vakuum med pumpe


Support
16222