Vakuumsett med Pumpe og Kammer 12,5 L kammer og VP260 Pumpe Vakuumsett med Pumpe og Kammer 12,5 L kammer og VP260 Pumpe Vakuumsett med Pumpe og Kammer 12,5 L kammer og VP260 Pumpe Vakuumsett med Pumpe og Kammer 12,5 L kammer og VP260 Pumpe

Vakuumsett med Pumpe og Kammer

12,5 L kammer og VP260 Pumpe

Varenr:116276
6 184,-Kampanjepris
7 027,-Ordinær pris
-+
Ubekreftet 11.12.2023
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Vakuumset med tostegs vakuumpumpe som tåler lange økter. For stabilisering og avgassing av resin og silikonmasse, gips, voks mm.

Høy motstandsstyrke mot kjemikaler i kammeret gjør at den passer ypperlig til stabilisering av treverk og ben, arbeid med etanol, aceton og monomerer eller polymerer basert på acrylater.
Selve kammeret er laget i aluminium, med kapasitet på hele 12,5L. Dette gir innvendige dimensjoner på 250mm. i diamerer og 230mm i høyde.
Lokket er i tykt, herdet, optisk klart glass. Det er viktig i forhold til inspeksjon og overvåking av prossesser i kammeret.  Kammeret kommer med silikopakning av høy kvalitet, som er aldersbestandig og veldig slitesterkt.
To kuleventiler tillater styring av prossesen og glyserinfylt vakuumklokke indikerer vakumnivået inn i kammeret.
Kammeret er også utstyrt med en luftfilter på inntakssiden, noe som utelukker at støv og partikler blir sugd inn i kammeret ved vakuumslipp.
Kammeret er koblet til vakuumpumpen med  høykvalitets pneumatikkslange og messingkoblinger.

Tilkobling av slange 1/4" SAE Flare

Vakuumpumpen i settet er en to-stegs oljefylt vakuumpumpe VP260 med uhindret luftforflyttingsevne på hele 170L i minuttet og vakumnivå ned til 0,3Pa. Denne moderne pumpen kan karakteriseres med høy effektivitet, høy vakuumverdi og meget lav støynivå ift. andre, rimligere pumper. Den tåler lange økter. Alle vakuumpumper i RS- serien kommer med en oljetåkefilter og en mekanisk tilbakestrømsventil påmontert.

 

OBS! Arbeidssyklus, sammenhengende:
30 minutter ved uhindret lufttilgang
15 minutter ved full vakuum.

30 min. avkjøling mellom syklusene.

 

Settet består av:

  • Vakuumpumpe VP2RS-3
  • Olje som må fylles på før første start
  • Vakuumkammer VC2523AG
  • Forsterket slange  på 1,5m med 1/4" SAE Flare og slangeklemme
  • Bruksanvisning på Engelsk

     

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
16223