Vakuumsett med Pumpe og Kammer 12,5 L kammer og VP260 Pumpe Vakuumsett med Pumpe og Kammer 12,5 L kammer og VP260 Pumpe Vakuumsett med Pumpe og Kammer 12,5 L kammer og VP260 Pumpe Vakuumsett med Pumpe og Kammer 12,5 L kammer og VP260 Pumpe

Vakuumsett med Pumpe og Kammer

12,5 L kammer og VP260 Pumpe

Varenr:116276
5 484,-Kampanjepris
6 232,-Ordinær pris
-+
1 på lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse

Vakuumset med tostegs vakuumpumpe som tåler lange økter. For stabilisering og avgassing av resin og silikonmasse, gips, voks mm.

Høy motstandsstyrke mot kjemikaler i kammeret gjør at den passer ypperlig til stabilisering av treverk og ben, arbeid med etanol, aceton og monomerer eller polymerer basert på acrylater.
Selve kammeret er laget i aluminium, med kapasitet på hele 12,5L. Dette gir innvendige dimensjoner på 250mm. i diamerer og 230mm i høyde.
Lokket er i tykt, herdet, optisk klart glass. Det er viktig i forhold til inspeksjon og overvåking av prossesser i kammeret.  Kammeret kommer med silikopakning av høy kvalitet, som er aldersbestandig og veldig slitesterkt.
To kuleventiler tillater styring av prossesen og glyserinfylt vakuumklokke indikerer vakumnivået inn i kammeret.
Kammeret er også utstyrt med en luftfilter på inntakssiden, noe som utelukker at støv og partikler blir sugd inn i kammeret ved vakuumslipp.
Kammeret er koblet til vakuumpumpen med  høykvalitets pneumatikkslange og messingkoblinger.

Vakuumpumpen i settet er en to-stegs oljefylt vakuumpumpe VP260 med uhindret luftforflyttingsevne på hele 170L i minuttet og vakumnivå ned til 0,3Pa. Denne moderne pumpen kan karakteriseres med høy effektivitet, høy vakuumverdi og meget lav støynivå ift. andre, rimligere pumper. Den tåler lange økter. Alle vakuumpumper i RS- serien kommer med en oljetåkefilter og en mekanisk tilbakestrømsventil påmontert.

Settet består av:

  • Vakuumpumpe VP2RS-3
  • Olje som må fylles på før første start
  • Vakuumkammer VC2523AG
  • Forsterket slange  på 1,5m med koblinger
  • Bruksanvisning på Engelsk

     

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
16223