25093 25093 25093 25093

Vakuumkammer 80L. Pulverlakkert Stål

Kvalitetskammer med polykarbonatlokk

Varenr:125345
7 918,-
-+
1 På lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Vakuumkammer VC4550S. 80L

Vakuumkammeret VC4550S brukes i avluftingsprosessen for støpeprodukter som silikon, resin (polyuretan, epoxy), gips og voks.
Kammeret er laget av pulverlakkert stål, med en kapasitet på 80,0 liter og interne dimensjoner på 45 cm i diameter og 50 cm i høyde. Lokket er konstruert av tykt polykarbonat, forsterket med en stålramme. Kammeret er utstyrt med en vulkanisert silikonpakning med lav mottakelighet for mekanisk deformasjon. Det gjennomsiktige lokket gir en best mulig observasjon av avluftingsprosessen. To kuleventiler gir full kontroll over avluftingsprosessen, og en montert vakuummåler indikerer det gjeldende vakuumet i kammeret. I tillegg har kammeret et inntaksluftfilter som effektivt hindrer at partikler kommer i kontakt med avluftet materiale. Kammeret er påtenkt koblet til en pumpe ved hjelp av en medfølgende pneumatisk kobling, montert på en forsterket slange med en indre diameter på 8 mm og en lengde på 1,5 m. Produktet er laget av materialer av høyeste kvalitet, og det benyttes industristandard tetningsmasse for gjengene.
Alle våre vakuumsystemer blir grundig sjekket og verifisert før de sendes til kunden.
Advarsel: Kamre med polykarbonatlokk er ikke egnet for bruk sammen med resin til trestabilisering, alkoholer, etanol, aceton, monomerer eller polymerer basert på akryl og styrenharpiks. For slike formål anbefaler vi kamre med herdet glasslokk.

• Pulverlakkert ståltank 450mm x 500mm
• Industriell vulkanisert 100% silikonpakning (uten lim) med en hardhet på 60°ShA
• Lufttett manifold med glyserinmåler og luftfilter
• Forsterket pneumatisk slange med en kobling for tilkobling til vakuumpumpe

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
25093