371b0523d5pgl
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X
BAKEOVNSUTSTYR
BESLAG OG KOMPONENTER
BOR OG JIGER

BØKER OG FILM
CNC
ELEKTROVERKTØY

EMNER
KREG

Kreg lommehullsjiger brukes til sammenføyning av materialer og vi liker å kalle metoden for "verdens råeste sammenføyningsmetode" - ikke helt uten grunn kan vi stå for dette! Har man prøvd å sammenføye materialer med plugger har de fleste en oppfatning av at dette mildt sagt er et mareritt. Lameller er mye enklere å bruke men de har samme metode som plugger, man må bearbeide begge deler for å sette inn plugg eller lamell. Med Kreg lommehullsjiger bearbeider vi kun det emnet vi ønsker å sette på plass, selvborende skruer gjør jobben fra delen og inn i den motsatte delen, det betyr at man enkelt kan bygge flotte prosjekter kun med å kappe riktig mål og bygge seg oppover som lego... Kreg lever jiger fra små enkle verktøy til store maskiner.MASKINER OG UTSTYR

METALLBEARBEIDING
NYTTIGE VERKTØY
OVERFLATEBEHANDLING

SKOG OG HAGE
SKYVEDØRBESLAG

Bygg dine egne skyvedørgarderobe!
VI leverer mange forskjellige løsninger for skyvedører. Velg mellom skyvedørbeslag for hengende skyvedører, eller skyvedørsystem som går på skyvedørskinne oppe og nede.
Vi hara skyvedør systemer for ute bruk som skyvedører på garager eller skyvedører på låve eller hangarer.
Ønsker man design skyvedørsystemer eller rustikke “Old Fashion”  skyvedør til inne bruk med synlige ruller er det bare å ta kontakt med oss for en hyggelig skyvedørprat.
 TING OG TANG

TREDREIING
TREFRESING
TREMASKINER

TRESKJÆRING

 

Gustavsen AS

Gustavsen AS | Steinbergveien 7 | 3050 Mjøndalen | Telefon: 32230120