0b3cf8963d
0 varer
SettingsManage template
Logg inn X

Levering

Du kan velge mellom følgende leveringsmåter:

- Posten
Vi sender alle bestillinger under 35 kg med posten, dette gjelder også om vi kan dele opp bestillingen i flere pakker,
om ikke annet blir avtalt.

- Bedriftspakke ( fraktsponsing gjelder ikke ved denne tjenesten ). Til bedrifter med fakturaavtale velges denne løsningen om
ikke annet blir avtalt. Gi beskjed om det ikke er bemannet på mottaker adresse, da sender vi for henting på lokalt postutleveingssted.

- Hente selv etter avtale i butikk.

Levering til Jan Mayen, Svalbard eller andre land gjelder egne regler. 

Leveringstid

Varen vil bli sendt fra vårt lager fortløpende. Dersom en vare er utsolgt kan det ta noe lengre tid. Skjer det endringer tillater vi  oss å sende en likeverdig erstatningsvare dersom det er blitt gjort produktendringer eller forbedringer. I begge tilfeller har du rett til å avbestille eller sende varen tilbake. 
I høysesong ber vi våre kunder om å ta kontakt om leverensen haster, noen ganger skjer det feil eller vi mangler varer og vi klarer ikke alltid å varlse i rett tid.
Vi gjør alt vi kan for å pakke samme dag eller senest dagen etter så får dere ikke et varsel eller et sporingsnummer innen denne tiden og det haster ber vi dere
ta kontakt for avklaring – med et slikt samarbeid håper vi å kunne gi topp service også i fremtiden.

Restordre

Vi restnoterer automatisk hvis det på en ordre er en eller flere poster som ikke blir levert. Disse blir ettersendt når varen kommer til lager. Kunde blir belastet frakt.

Transport

Forsendelse skjer for vår regning og risiko. Leveringstid som er oppgitt, er dog under enhver omstendighet tilnærmelsesvis og uforbindtlig. Forsinket levering gir ikke kjøperen rett til å kreve noen form for godtgjørelse eller skadeerstatning av selgeren.

Dersom en vare er beskadiget når du mottar den, skal du umiddelbart gi beskjed til transportør. Om denne ikke påtar seg ansvaret, skal du kontakt oss. Ved retur fra kunde, står kunden for skader, som kan oppstå under transporten.

 

 

Gustavsen AS

Gustavsen AS | Steinbergveien 7 | 3050 Mjøndalen | Telefon: 32230120